• Register

ce problema pot avea la laptop.

am achizitionat recent un laptop Asus G 73,pt.mine-avion.
Dar are o hiba - nu mai buteaza in anumite momente.Il pornesc,si fara a-mi arata nimic pe ecran,fara sunete de alarma,dupa circa 5-7 sec.pornesc ventilatoarele si, gata. Evident,il opresc.
Se intimpla cind nu este suficient de incarcat acumulatorul,sau cind dupa o noapte de incarcat,il pornec cu firul in el. Daca scot firul de tensiune,merge ok. Am mai constatat ca dupa un timp de peste o ora de functionare,se restarteaza - evident daca instalez ceva pierd date si trebuie sa reiau.
A 2-a problema , am instalat un joc - far cry , care pe un alt laptop mai vechi si neperformant a mers ok, pe asta testura-culorile pt.apa,nisip sau iarba sunt nedefinite - albastru deschis,dar nu vezi diferenta. Sa fie vorba de setari deosebite - jocul este pt.win.xp , am dat compatibilitate,rezolutia de la 1920-1080,am scazut-o la 1024-640 , mai trebuie si mai pot face altceva sau nu? Multumesc,astept sugestii.
intrebat in Jocuri de miki

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Anti-spam verification:
To avoid this verification in future, please log in or register.

6 Answers

0 voturi
reset bios and reinstall windows
raspunsa de catalin
reshown de Dincă George
0 voturi
resett bios and reinstall windows
raspunsa de catalin
reshown de Dincă George
0 voturi
e de la rami nu sunt pusi bine sau sunt parlitit . am patito si eu cu un pc.

pe laptopu meu am avut ceva gen si era de la bios.
raspunsa de Stakone
0 voturi
Salut,

Depinde cum l-ai cumparat, avea licenta windows7&8, s-au astea le-ai instalat tu? exista o mare posibilitate sa fie si din cauza W7 (doar daca-l folosesti). Dar daca abia l-ai cumparat '' de ce-l tii o noapte la incarcat???? Pe durata folosirii poti foarte simplu sa-i scoti acumulatorul(un laptop este laptop, nu Desck PC). Din cate ai relatat tu nu pare sa fie o problema cu laptopul tau.
raspunsa de anonim
0 voturi
la 1.trebuie sa existe o setare in BIOS care sa fie gen quiet boot sau ceva de genul, ar trebui dezactivata ca sa vezi o posibila eroare la bootare, pe langa asta, ce sistem de operare ai?

la 2. mai mult ca sigur ai un driver vechi.nu ar strica postata o configuratie aici
raspunsa de Andy
0 voturi
sunt 2 probleme diferite - ALIMENTARE si VIDEO - trebuie verificat in service - daca ai garantie du-l la magazinul de unde l-ai luat. (VEZI CA LA ASUS ai GARANTIE 1 AN - WORLD WIDE). fara sa-l vada presupun ca ar fi incarcatorul (mufa de incarcare) si placa video (drivere)- dar este doar o presupunere... - SFATUL MEU mergi la un service pt o constatare - dureaza max 15min
raspunsa de Madrian
...