• Register

Daca facem sex neprotejat, care sunt sansele ca prietena mea sa ramana insarcinata?

daca facem sex neprotejat care sunt sansele ca prietena mea sa ramana insarcinata? nu zic ca ejaculez in ea, vreau sa stiu daca este posibil.
intrebat in Dragoste si Sex de anonim

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Anti-spam verification:
To avoid this verification in future, please log in or register.

5 Answers

0 voturi
Sanse exista chiar si cu prezervativ sa ramana insarcinata, dapai la sex fara prezervativ (neprotejat). Nu te gandi ca daca nu termini in ea nu sunt sanse sa ramana insarcianta. In functie de perioada fertilitatii in care se afla, depinde de pozitia de sex, depinde de mai multe chestii, dar sanse sunt.
raspunsa de anonim
0 voturi
sanse sunt sa ramana gravida. totusi, eu cu al meu am folosit metoda coitus interruptus (iesi inainte sa iti dai drumul) aproape 3 ani si nu s-a intamplat nimic. poate si norocul a fost :) mai bine mergeti la un cabinet de planning familial si sa ia prietena ta AC ca sa nu mai fii ingrijorat:)
raspunsa de anonim
0 voturi
am o problema si nu gaessc raspunsin luna august am avut ciclu din 20 pina in 24 inclusiv pe data de 29 am avut contact neprotejat.totul sa intimplat prea repede pina sa ne dam seama. in luna sep...
raspunsa de anonim
0 voturi
si daca faci sex cu prezervativ poate sa ramana insarcinata... cu altul :))
raspunsa de vladtest (140 puncte)
0 voturi
Este foarte putin proaibbl (chiar imposibil) sa ramai insarcinata in aceste conditii. In plus, pentru ca acest lucru sa nu-ti afecteze relatia cu sotul, ar trebui sa discutati: ce motive are el sa nu-si doreasca un copil? Daca ramai insarcinata si el nu-si doreste copilul, tu il pastrezi, crezi ca totul va mai fi la fel intre voi?Toate aceste probleme vor afecta in primul rand copilul (daca nu este dorit de unul din parinti), asa ca gandeste-te la responsabilitatile pe care le implica aparitia unui copil, care ar trebui sa fie un motiv de bucurie in fiecare familie.Tu iti cunosti cel mai bine sotul, asa ca discuta cu el si luati impreuna decizia corecta.
raspunsa de anonim
...