• Register

Cum scap de javrele din cartierul meu?

nu mai suport, in fiecare noapte galagie si scandal, si nu din partea oamenilor, din partea cainilor vagabonzi din cartierul meu ... nu vreau sa ii omor, nu vreua sa-i iau la pietre, dar daca nu reusesc cu alte metode ajung sa fac crima de caini.

in fiecare noapte daca nu stii pe unde sa mergi, este posibil sa te trezesti atacat / atacata de caini, stau in zona paltinis, pe langa unitate, acolo unde sunt pur si simplu depozitati peste 10 caini, plus cati mai sunt printre blocuri.

NU VREAU SA-I OMOR, dar daca nu am alte solutii, pentru a fi sigur ca nu-mi vor ataca copilul intr-o noapte, o voi face ...

vor fi multi care vor spune ca nu mi-au facut nimic, dar nu vreau sa astept, pentru ca sunt multi si spiritul de haita este "latra unu, musca toti".

intrebat in Legal de sandu

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Anti-spam verification:
To avoid this verification in future, please log in or register.

7 Answers

0 voturi
Sunt perfect de acord, stau in aceeasi zona si eu si de cateva luni au aparut vreo 11 caini ! Iubesc animalele si imi plac f mult cainii , dar locul lor nu este pe strazi ! Vin seara tz de la serviciu si recunosc ca uneori imi este teama sa cobor din masina pentru ca trebuie sa fac slalom printre ei ca sa ajung in scara...Nu mai zic de galagia pe care o fac noaptea in special...Poate s-o sesiza "dom' primar " ca tot se da atat de "rotund" si va face ceva, desi ma indoiesc...ca oricum nu face nimic..
raspunsa de Alexandra Sararu (330 puncte)
0 voturi
Nu poti scapa de javrele din cartierul tau, obisnuieste-te cu ideea!!! Sorry

Trebuie sa mai moara cativa copiii, si tot nu e o garantie.

Primaria trebuie data in judecata pt ca javrele sunt infecte si primaria se ocupa cu salubritatea.

Statul roman trebuie dat in judecata pt ca nu se respecta drepturi elementare de siguranta.

Doi martori ca tu sau copilul tau ati fost atacati si incepe demersurile. Sa iti dea bani sa iti iei o vila imprejmuita cu gard unde nu pot intra cainii, pt ca iti este frica. Nu glumesc.

Repet, suntem o natie de mamaligari impotenti, nu scapam de caini, nu avem sange in instalatie nici de supravietuire, punem botul la ce spune occidentul care nu are caini pe strada sau ONG-urile cu iubitori irationali de javre.

Cainii prefera sa atace copiii, batranii, femeile... in general categoriile cele mai slabe.
raspunsa de kikirikimiki
0 voturi
Acelasi lucru se intampla si in zona Mihai Bravu in spatele strazii Cornatel langa ghena si prin spatele blocurilor.Nu pot sa ies din casa fara sa ma latre minim 2-3 caini.Problema este ca unii locatari ii hranesc pentru a se imprieteni cu ei iar in schimb noi ceilalti suntem latrati si chiar mai rau muscati.Acelasi lucru se regaseste si in zona pietei din Mihai Bravu.Nu se mai poate asa ceva.
raspunsa de Cristi
0 voturi
ANTIGEL PE PAINE SIE GATA JAVRA
raspunsa de anonim
0 voturi
si eu tot acolo stau...acest om are dreptate .. trebuiesc luate masuri !!
raspunsa de anonim
0 voturi
Omor caini la comanda. De la 50 lei cei vagabonzi pana la 250 lei (in functie de rasa) cei cu stapan.

Va rog sa ma contactati pe privat pentru mai multe detalii.
raspunsa de Florin Negru
0 voturi
Doamnelor si Domnilor din Romania,

Dati-mi si mie voie sa-mi spun parerea referitoare la asa zisa ,, Protectie a Animalelor “practicata si inventata in asa auto-numita ,,Lume Libera Occidentala”.

In capitalism oamenii ca sa traiasca sunt nevoiti sa fie foarte inventivi, uneori in bine dar mai mult in rau.

Asa ca avocatii ce nu au prea mare succes dar si lacomi dupa avutie, au inventat,, Protectia Animaleleor”care de fapt nu este altceva decat lobeismul industriei pt. fabricarea hranei pt. animale.

Acesti lobeisti pt. a primi honorarele grase dela fabrici, mituiesc pe politicieni pt. sustinerea si extinderea reclamelor in scopul de a castiga cat mai multi adepti.

Si pre cum, prostia daca ar durea multe gemene ar fi pe pamint, apar si milioane de adepti.

Daca in occident a fost cindva ca acum in Romania cu cainii vagabonti, acum aici s-a ajuns atat de departe ca fiecare familie detine intre unu, si uneori pina la 3 cani in casa.

Industria producatoare de hrana pt. animale a ajuns la cistiguri de miliarde.

Cred ca acum si in Romania daca va uitati mai cu atentie in magazine acestea detin un raion special  de hrana pt. animale.

In Germania populatia este mai inpunatoare si mai putin toleranta decit rominii, asa ca au aparut lobeistii ,,Cenlralei Consumatorului”centrala ce apara interesele consumatorului si a cetatenilor.

Astfel au aparut legi in care poti sa dovedesti ca animalele sunt priculoase, zgomotoase si murdare cu infectii ce dauneaza omului.

Si de data aceasta castiga tot avocatii pe care trebuie sa-i platim cu bani grei,caci ei nu ea multumesc cu putin ca ceilalti muritori.

Daca ai bani angajezi un nesatul de avocat ca sa-ti apere interesele, si asa merge treaba in Lumea Libera la care si voi ati fost fericiti s-o primiti.

Daca avocatul  e capabil sa castige e bine, daca nu ia-ti adio dela bani.

In Spania oamenii de rand sunt mai naivi decat nemtii si suporta tacit toare zgomotele facute ziua si noaptea dela animale, ba chiar sunt asa de indoctrinati ca si cred ca asa trebuie sa fie.

Daca vezi altfel decat ei problema te urasc.

Imi pare rau ca rominii sunt asa de vulgari, folosind expresii la adresa compariotilor lor atat de jignitoare si murdare.

Acest oameni nu au fost capabili sa asimileze decit cultura, jargonul si expresiile tiganilor de maidan.

Acestia cred ca sunt in asa hal de limitati intelectual incat nici nu-si dau seama.
raspunsa de Corneliu Buicu
...