• Register

Concurs Irina Popa de la Tarsago, premiu Volkswagen Jetta si bani

se primesc plicuri de la Tarsago cu ca poti castiga o masina volkswagen jetta si 100.000 euro, este adevarat? cardul este semnat de Irina Popa, managerul concursului.
intrebat in Internet de pensionar

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Anti-spam verification:
To avoid this verification in future, please log in or register.

8 Answers

0 voturi
cel mai probabil este o vrajeala ieftina pentru a va lua banii. pentru a putea castiga trebuie sa cumperi o carte care costa 90 lei, asa cum se intampla in urma cu ceva ani cu Reader's Digest sau ceva de genul.

ar fi recomandat sa aveti grija cu aceste tipuri de concursuri si cu respectiva managera de concurs "Irina Popa" :)
raspunsa de Dincă George (2,910 puncte)
0 voturi
Parerea mea: acest concurs de la tarsago este o teapa - te pacalesc sa cumperi carti de la ei si spun ca te-ai calificat in urmatoarea proba unde trebuie sa mai cumperi cateva carti si tot asa, pana te plictisesti sau cumperi pana la final si ajungi sa pierzi in fata altui concurent, dar nu inainte sa bagi milioane bune in acest "concurs"de la Tarsago, condus de Irina Popa, ea fiind mangerul. cel putin asa scrie pe hartia trimisa in posta, daca ea chiar o exista.
raspunsa de concurs Tarsago
0 voturi
Ba idiotilor! Nu va e frică de Dumnezeu? Mințiți oamenii în vârstă cu această promoție a voastră..Din 53 de pliante toate au corespuns..apoi îi puneti să cumpere o carte de un milion și după îi stoarceti de bani pe saracii oameni!!!  RUSINEEEE!!  
raspunsa de Nicu Gabriel
0 voturi
Eu cred ca e teapa!!!!!!
raspunsa de Maru Ana Maria
0 voturi
pe toate cartile sunt expuse codul de masina care corespunde cu cel unde razuim?
raspunsa de Maru Ana Maria
0 voturi

Doamna Irina Popa,

Ma numesc Tecuceanu Doina Gabriela locuiesc in Bucuresti si sunt un client foarte vechi aproximativ 10 ani, am marea rugaminte la dumneavoastra sa stopati trimiterea scrisorilor pe adresa mea. Cod client 182236313 . Va multumesc pentru intelegere.

raspunsa de Tecuceanu Doina
0 voturi
Buna Ziua,

Am si eu o curiozitate,cei care au primit aceste taloane, la toata lumea coincide numarul masini cu codul razuit in spate?

La acel numar de telefon nu raspunde niciodata nimeni. Pe spate scrie: daca codul e identic sunati la:...........nu scrie daca codul e identic ati castigat. Mi se pare si mie o Teapa de proporti MARI. Cineva ar trebui s-ai opreasca.

Am acceasi parare ca defapt Irina Popa nici macar nu exista.
raspunsa de anonim
0 voturi
Buna ziua Doamna Irina Popa !

Sunt profund dezamagita de sistemul dumneavoastra de concurs care nu este de fapt decat o mare inselatorie .

 Ma numesc G .P din TG JIU SI AM TOT PARTICIPAT DE 12 ANI LA ACEST CONCURS .

 Nu este posibil ca in toti acesti ani sa  nu castig nici macar un premiu.In scrisorile  trimise chiar de dv spuneti  ca sunt cea mai .......cea mai ...... cea .In realitate doar o hotie .

Aveti salarii foarte mari de pe urma noastra si va rog sa schimbati sistemul de premiere in acest fel continuand va dezonorati prin minciuni si inselaciuni .

 

G.P
raspunsa de concurs
...