• Register

Am nunta la restaurant President 4 din Bucov, langa Ploiesti, se demoleaza?

Buna ziua, vin cu o problema de actualitate - eu la anul am rezervat restaurantul President 4 de la Bucov, de langa Ploiesti, iar acum am vazut pe iploiesti.ro ca aceste corturi vor fi demolate.

Eu ce voi face cu nunta daca acest cort va fi demolat? Unde imi mai gasesc eu restaurant pentru la anul? trebuie sa tinem cont ca majoritatea restaurantelor bune din Ploiesti sau de langa Ploiesti sunt ocupate. Pot afce ceva cu contractul care-l am de la ei?
intrebat in Informatii utile de Miha

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Anti-spam verification:
To avoid this verification in future, please log in or register.

2 Answers

0 voturi
Verificati contractul daca specifica ce se intampla in situatii de genul in care nu se poate sa mai tineti evenimentul, sunteti despagubita sau nu?

Daca contractul este legal facut ii puteti da in judecata, insa cel mai bine ar fi mai intai sa discutati cu patronii si sa aflati detalii despre situatie. Cel mai probabil nu vor fi demolate, se va merge pe burta si vor face ulterior tot ce este nevoie pentru a intrat in legalitate cu corturile de la President.

Puteti contacta si un avocat, pentru un posibil proces. Dar va recomandam sa nu va grabiti, dupa cum v-am spus, chiar daca au spus ca trebuie sa fie daramate, sansele sa se intample acest lucru sunt ... mici, chiar daca nu ne convine acest lucru (ca se va ocoli legea), este in avantajul ploiestenilor ce-si fac nunta acolo.
raspunsa de Dincă George (2,910 puncte)
0 voturi
Si eu am in 2016 la cort7. Am luat legatura cu cei de la president. Mi-au spus ca nu or sa se dărâme.deci nu o sa fie probleme. Sunt constienti si ei ca au foarte multe rezervari si trebuie sa le onoreze.
raspunsa de Unul
...