• Register

Ce marca de telefon este mai buna?

Ce marca de telefon preferati, care credeti ca este firma cu cele mai bune telefoane ? Alegeti-va marca preferata (puteti vota si mai multe marci) din urmatoarea lista:

Samsung, Apple, Motorola, BlackBerry, Allview, HTC, LG, Nokia, Sony.
intrebat in Telefoane de George (11,710 puncte)
edited de George

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Anti-spam verification:
To avoid this verification in future, please log in or register.

4 Answers

0 voturi

Lupta se va da intre Samsung si Apple :)) si ghici cine va castiga? HINT:

raspunsa de Marina Andreea (400 puncte)
0 voturi
eu asa cred daca nu e bine sau nu e cel mai bun nu e vina mea
raspunsa de stefy stefa stef sss (450 puncte)
0 voturi
Samsung  

Sunt multumit , ce imi place cel mai mult este ca se misca meniul foarte rapid . Nu stau sa fumez tigarea pina sterg 100 de mesaje sau deschis ceva .
raspunsa de Hingheru (250 puncte)
0 voturi
Cine a facut sondajul asta? Ma buseste rasul. Iphone se misca cel mai bine datorita elementelor implementate si corelate. Aplicatiile sale (si nu ma refer doar la jocuri) sunt facute special pt chipsetul lor atat al placilor de baza cat si al chipsetului video. In lumea smartphone este Iphone si restul. Personal nu il agreez. Dar asta fiindca sunt pasionat de modding. Iar androidul pt mine se potriveste ca o manusa pe langa ios. Ca sa ma fac de ajutor va explic urmatoarele: alegeti iphone in cazul in care se poate financiar si vreti un telefon stabil si rapid. Iar in cazul in care vreti sa explorati lumea smartphone usor si rapid, ori nu aveti posibilitate financiara pt iphone,alegeti Sony. Sony xperia imbina toate calitatile unui smartphone. Viteza,touch screen impecabil,culori etc etc etc. In momentul de fata detin un samsung primit si sunt dezamagit total. Desi performantele lui par a fi ridicate...este oribil. Ca sa mai adaug,a trebuit sa opresc peste 10 procese de background ale sale personale(procese samsung) ca sa il aduc cat de cat pe linia de plutire. Aveam lag enorm chiar si cand tastam pentru apelare. Obisnuit fiind cu sony. Va doresc o zi buna si daca ajungeti in magazin,comparati voi sony cu samsung. Sfat dat tuturor
raspunsa de adrian. service it
...