• Register

de ce sunteti prosti?

sunteti prosti hingherilor cum puteti momora niste animale asa de dragute ?voi naveti inima ? atunci daca nu e asaa lasati inima cainilor inacebroken heartsi au si ele o inima acolo undeva si uneori un animal rau poate fii un prieten foarte bunheartasa casa stiti si voi pentru ca voii chear nu aveti inima aveti una dar e asabroken heartsi voi suntet si asaangrydracusori angrydeci daca voi sunteti asa ca nisteeangrylasati pe ingerasi de cateluti in pace mai ales cand sunt mici sunt dragalasi si pe ionut trebuia sal muste si sa il omoarebroken heart si chear si nebuna aia beata care statea pe bancaangry ce sai fac daca era beata normal ca caini o omorauheartnu stiti ca daca un om e beat un caine sare si il musca sau mai multkiss

 

intrebat in Auto de Radu Gabriela (120 puncte)

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Anti-spam verification:
To avoid this verification in future, please log in or register.

2 Answers

0 voturi
Una este atunci cand iubesti animalele si doresti sa le protejezi, iar alta este ceea ce ai scris tu - am impresia ca se incadreaza pe undeva printr-o lista a spitalelor, sub sectiunea "boli psihice".
raspunsa de Dinc─â George (2,910 puncte)
0 voturi
Mie imi place sa omor cainii. Ii vanez noaptea prin Ploiesti cu o pusca de tip airsoft. Este un hobby si un job totodata. Unerori primesc si comenzi de la oameni sa omor anumiti caini care i-au atacat pe ei sau pe cei apropiati lor. Pot spune ca prevad un business de succes, deoarece pe viitor cainii vor ataca tot mai multi oameni.

Pentru comenzi va rog sa ma contactati pe privat, omor caini incepand cu 50 lei (maidanezi) pana la 200 lei (cei cu stapan, posibil si stapanul). Sunt profesionist, nu las urme de suspiciune, animalul nu este chinuit, moare instant. Am la activ peste 1000 de operatiuni.
raspunsa de Florin Negru
...